Donacionet


Bau Holding - Donacion me projektorë, perde dhe mbajtës të projektorëve


Consult Engineering - Donacion me qasje në sistemin nacional GPS RKS CORS


Kompania BM - Donacion në logjistikë për Fakultetin e Ndërtimtarisë


Prime Group Construction & INON Investments - Donacion me helmeta dhe jelekë