Urime 8 Marsi!

08 Mars 2023
SHARE

Urime 8 Marsi për të gjitha koleget e Fakultetit të Ndertimtarisë.
 
Shëndet dhe suksese në punën e juaj të shejtë që e bëni në instucionin arsimor.