Fakulteti i Ndërtimtarisë, shpërndanë mirënjohje për studentët e dalluar

07 Dhjetor 2022
SHARE

Në shenjë të përvjetorit të 61-të të punës së Fakultetit të Ndërtimtarisë, u shpërndanë mirënjohje për studentët e dalluar në programet e studimeve të niveleve Baçelor dhe Master për vitin akademik 2022/2023. Takimi me studentët ishte solemn dhe rast i mirë i promovimit të vlerave të studentëve.