Donacion

21 Tetor 2021
SHARE

Consult Engineering Shpk si pjesë e Bordit Industrial të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe në bashkëpunim me Earth Observation Institute në katër vitet e ardhshme do të mbështes fakultetin me shërbim te GNSS per katër pajisje pa pagesë, duke mundësuar fakultetit kycje te pa limituar ne sistemin nacional RKS CORS. 

Me këtë rast Menaxhmenti, Stafi akademik, administrata dhe Studentët falenderojne kompanine dhe EOI per këtë mbështetje.