Fillimi i vitit akademik 2021/2022 për studentat e rinjë në Fakultetin e Ndërtimtarisë

15 Tetor 2021
SHARE

Sot me datë 15.10.2021 me prezencën e Rektorit dhe Prorektorëve të Universitetit të Prishtines, me organizim nga menaxhmenti i Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe stafit akademik, u bë pritja solemne e studentëve të rinjë për vitin akademik 2021/2022.