Ne Dekanantin e FN-se u organizua takim me Ambasaden e Francës në kosovë dhe KUR Prishtina kryeshefin ekzekutiv

13 Korrik 2021
SHARE

Ne Dekanantin e FN-se u organizua takim me Ambasaden e Francës në kosovë, Cecilia MARONNIER, Atashene për bashkëpunim dhe KUR Prishtina, Sokol Xhafa kryeshef ekzekutiv.
Në takim u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Institucioneve Akademike të Francës përmes programeve Erasmus +.