Vizite e organizuar nga FN, me studentet e departamentit Konstruktiv MSc

07 Dhjetor 2020
SHARE

Vizite e organizuar nga FN, me studentet e departamentit Konstruktiv, MSc, ne lenden Strukturat Murature, viti i dyte.

Objektet e vizituara ne qender te qytetit te vjeter te Prishtines, Xhamite e qarshise, Sahat kulla, Muzeu i Kosoves dhe te tjera.   

02.jpg