NJOFTIM - PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

23 Nëntor 2020
SHARE

NJOFTIM

PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

Datë: 25 nëntor 2020
Ora: 09:00 - 16:00
Në: http://virtual.kosovafair.com/

Ngjarja me e madhe kombëtare vjetore e ndërlidhjes me tregun e punës sjell për ju edicionin e dhjetë të Panarit Virtual të Karrierës - Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe edicionin e pestë të Panarit Nacional të Punës, në një ombrellë të përbashkët si: "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2020".

Të dashur maturantë,  studentë  dhe ju të  diplomuar,

ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020".
Ju lutem, klikoni në linkun ndërlidhës për të kuptuar më shumë rreth mënyrës së regjistrimit në platformën virtuale të panairit.
https://xhafa.info/Visitor_final.mp4

Me datë: 25 nëntor 2020, nga ora: 09:00, ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020",  duke klikuar në: http://virtual.kosovafair.com/

Përdore mundësinë virtuale të ndërlidhjes me tregun e punës.
 

Ju mirëpresim!