NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ, RRETH QASJES NË SEMS DHE NË E-MAIL ADRESËN STUDENTORE

20 Nëntor 2020
SHARE

Të dashur studentë,

Universitetit i i Prishtinës ka përpiluar disa hapa udhëzuese së si të qaseni në SEMS dhe në e-mailin studentor. Për të i kryer këto procedura, ju lusim që të ndiqni hapat në vijim:

1. Numrin e ID-së dhe e-mail adresën tuaj studentore mund ta gjeni duke klikuar në linkun në vijim: https://studenti.uni-pr.edu/FindId duke ofruar të dhënat që kërkohen.

2. Në SEMS mund të kyçeni përmes linkut: https://notimi.uni-pr.edu duke përdorur kredencialet si në foto:

2. E-mailin duhet ta hapni në linkun: https://mail.uni-pr.edu dhe të qaseni duke përdorur emailin studentor tuajin. Ndërsa si fjalëkalim (password) duhet të përdorni numrin tuaj personal.  

Në rast kur ndonjëra nga këto qasje nuk ju funksionon, ju mund të na kontaktoni duke na shkruar në e-mail adresën: [email protected].

Njëherësh, ju informojmë që për ligjëratat virtuale do të njoftoheni nga profesorët e lëndëve, gjatë ditëve në vijim.

Suksese!