KEDS Akademi programi

12 Nëntor 2020
SHARE

Edhe pak ditë kanë mbetur deri në mbylljen e aplikimit për gjeneratën e 8-të të KEDS Academy. Të gjithë të interesuarit duhet të lexojnë me kujdes kushtet për aplikim dhe të plotësojnë formularin që mund ta gjeni në www.keds-energy.com.

Studentët e vitit të fundit të studimeve si dhe nxënësit e shkollave të mesme nga drejtime të caktura mund të aplikojnë deri më 13 nëntor 2020.

Për më shumë informata vizitoni ueb faqen si dhe na shkruani në rrjetet tona sociale.

Bëhu pjesë e programit më energjik në vend!

Ju falënderoj paraprakisht!