ERASMUS+ NË PHILIPPS-UNIVERSITÄT MARBURG, GJERMANI

06 Nëntor 2020
SHARE

Te dashur studente,

eshte hapur thirrja per aplikimin e studenteve per Universitetin Phillips-Marburg te Gjermanise. Kjo mundesi studimi i perfshine te gjitha fushat e studimit te nivelit Bachelor dhe Master.

Thirrjen per aplikim  mund ta gjeni ne linkun:
https://www.uni-pr.edu/page.aspx?id=1,28,1241