Bursa për studime master në Gjermani

06 Nëntor 2020
SHARE

Të dashur studentë
Të gjithë ju që jeni të interesuar për studime master në Gjermani dhe të keni një bursë, mund  të merrni pjesë  në sesionin informues që mbahet me 09.11.2020 ora 11.00.