Njoftim mbi shpërndarjen e ID kartelave për studentët që janë pranuar në afatin e parë Bachelor 2020/2021

20 Tetor 2020
SHARE

Njoftohen studentet e vitit të parë të studimeve bachelor (afatin e parë) se shpërndarja e ID kartelave bëhet me datën 22 Tetor 2020 me fillim nga ora 10:00 - 12:00 dhe nga ora 13:00 - 14:00.

Tërheqja e ID Kartelave bëhet tek zyrtari i shërbimit të studentëve përkatës sipas departamentit në Fakultetin e Ndërtimtarisë.
Tërheqja e ID kartelës është e obligueshme, të keni me vete letërnjoftimin.

Vëretje: Studentat që nuk e kanë bëre regjistrimin tek shërbimi i studentëve duhet të e sjellin me vete nga një foto.