Njoftim - Afati i Janarit

06 Janar 2023
SHARE

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se koha e paraqitjes së provimeve për Afatin e Janarit është prej 09/01/2023 deri me 16/01/2023.

Orarin për paraqitjen e provimeve e gjeni këtu.