53 vjetori i Uiversitetit

14 Shkurt 2023
SHARE

Sot Universiteti i Prishtinës Feston 53 vjetorin e punës nga themelimi i tij.
Fakulteti i Ndërtimtarisë – uron të gjithë stafin akademik, studentët dhe administratën për rastin e 53 vjetorit të Universitetit duke ju dëshiruar arritje dhe suksese në Universin e dijeve dhe njohurive të niveleve Botërore.