Mbledhje komemorative

17 Shtator 2021
SHARE

Ju Njoftojmë se pas ndarjes nga jeta e profesor Qani Kadiri, Fakulteti i Ndertimtarisë organizon mbledhje komemorative me 20 shtator 2021, në ora 11:00.
 
Mbledhja komemorative mbahet në Amfiteatrin 408 në Fakultetin e Ndertimtarisë, duke i respektuar të gjitha rekomandimet dhe vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe IKSHPK-së.