Njoftim - Seminar online

12 Korrik 2021
SHARE

Njoftim, prej 20 deri 23 korrik 2021 Universiteti i Luxembourgut ne bashkepunim me Bergian University of WuppertalTrier University of Applied Science dhe Wroclaw University of Science and Technology  do te organizojn nje seminar online per llogaritjen numerike te strukturave te çelikut, betonit si dhe te strukturave kompozite te çelikut dhe betonit. Gjithashtu, ne seminar do te flitet dhe per dixhitalizimin ne ndertimtari (BIM-Building Information Modelling).

 

Seminari organizohet nga Prof. Markus Schäfer (Universiteti i Luksembugut), Prof. Wolfhard Zahlten (Bergische Universität Wuppertal), Prof. Wojciech Lorenc (Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Wroclaw) dhe Prof. Bender (Universiteti i Trier).

Seminari eshte une gjuhen angleze dhe u drejtohet kryesisht studentëve në gradën master në inxhinieri strukturore (Konstruktive) të cilët janë të interesuar në zbatimin e metodave te elementve te fundme (Finite element methods). 

Pjesëmarrja është falas.

Regjistrimi duhet te behet paraprakisht përmes platformës së Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë Wroclaw.

Te bashkangjitur ne kete email mund ta gjeni linkun per regjistrim si dhe fletushken (shtojcen) per studentet e interesuar. 

Brenda fletushkes mund te gjeni linkun si dhe QR kodin permes  te cilit mund te behet aplikimi.

Seminari ju dedikohet Studenteve ne programin e studimeve Master Konstruktiv.

 

https://conf.e-science.pl/event/75/