Njoftim - Afai i Qershorit

26 Maj 2021
SHARE

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se koha e paraqitjes së provimeve për Afatin e Qershorit është prej 26/05/2021 deri me 07/06/2021.

Orarin për paraqitjen e provimeve e gjeni këtu.