Njoftim - Afati i Prillit 2020/2021

18 Prill 2021
SHARE

Njoftohen studentët e FN-së të nivelit Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve për Afatin e Prillit do të bëhet prej datës 29.03.2021 deri me datë 06.04.2021.
Studentët për këtë afat kanë të drejt me i paraqit 2 provime.