HAPJA E AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT VEROR 2020/21
Lexo më shumë

Meso më shume për e-Karrieren dhe si të avancohesh në vemprimtarinë që e ke perzgjedh.

Mundësi për angazhim të studentëve - punë praktike/punesim me normë të plotë
Lexo më shumë
Thirrje e Hapur për Aplikime për Programin Hubert H. Humphrey 2022/23
Lexo më shumë
HAPJA E AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT VEROR 2020/21
Lexo më shumë

Exploro Fakultetin.

Programet

Bachelor, Master dhe Doktoraturë

Lexo më shumë

Zyra për Studime Klinike

Lexo më shumë

Dokumente

Informata të rëndësishme për studentë

Lexo më shumë

Bashkohu me ne në rrjete sociale.

Disa fjalë nga studentët tanë.

Ikumi Ishidate

Happy Student
I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Gylymser Hoxhaj

Happy Student
International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.